Peter Pijman - huisarts

Logo Huisartsen Spoorlaan

Huisartsen Spoorlaan Tilburg

feedback

Uw op- of aanmerkingen

Het kan voorkomen dat u vragen, opmerkingen of misschien zelfs klachten heeft over onze bereikbaarheid en organisatie. Ondanks dat onvrede bij cliënten niet altijd te voorkomen is, onder meer door de toegenomen hulpvraag, vinden wij dit uiterst vervelend. Voor zaken die verbeterd kunnen worden of waarvan u vindt dat wij tekort zijn geschoten hebben wij daarom een apart e-mailadres waarnaar u uw opmerkingen kunt sturen. Ook als u klachten of opmerkingen heeft over de in de praktijk werkende personen of over onze organisatie, willen wij dat graag van u weten om te bezien of wij zaken kunnen verbeteren.

Wij willen u daarom vragen in dat geval uw opmerkingen te mailen naar het adres opmerkingenpijman@huisartsenspoorlaan.nl. Omschrijf in uw mail duidelijk wat uw opmerking of probleem is, welke situatie aanleiding heeft gegeven tot het schrijven van uw mail en om welke persoon of personen binnen onze organisatie het gaat.

Bent u over sommige zaken bijzonder tevreden? Laat dit dan ook aan ons weten of deel uw positieve ervaringen op de site https://www.zorgkaartnederland.nl/