Peter Pijman - huisarts

Logo Huisartsen Spoorlaan

Huisartsen Spoorlaan Tilburg

waarneming bij afwezigheid

Enkele malen per jaar hebben de artsen en andere praktijkmedewerkers vrij of zijn zij afwezig in verband met verplichte nascholing.

Helaas is het niet mogelijk om met het huidig aantal patiënten en medewerkers de praktijk altijd open te laten. Bij afwezigheid van één van de artsen zouden we op dit moment niet iedereen de benodigde aandacht kunnen geven. Wel streven wij er naar de praktijk zoveel mogelijk dagen per jaar geopend te hebben. Wij zullen daarvoor waarschjnlijk gebruik maken van waarnemende huisartsen die in de praktijk zullen komen werken.

Ook kan het zijn dat de praktijk slechts een gedeelte van de dag bereikbaar is. Tijdens de periodes van afwezigheid kunnen de werkzaamheden worden beperkt tot die zaken die echt dringend of noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat in zo’n periode de niet spoedeisende zaken worden uitgesteld totdat iedereen weer aanwezig is.

Wanneer waarneming in de praktijk niet mogelijk is zal in ieder geval een waarnemend huisarts beschikbaar zijn. Nadere informatie wordt via de telefoonbeantwoorder of via de website kenbaar gemaakt.